Call Us: +36-1-555-2222
Follow Us:
  • Főoldal
  • Vezetőség részletesebb bemutatása

Vezetőség részletesebb bemutatása

Felsővezetés

Dymschiz Doron

 

1998-ban Guy Dymschizcel alapította a Duna House cégcsoportot, ahol jelenleg igazgatósági tagként tevékenykedik. A cégcsoport jelenleg 3 országban közel 240 irodával Kelet-Közép-Európa legnagyobb ingatlanközvetítői hálózatát üzemelteti, 2017. évi árbevétele közel 5 milliárd forintot tett ki.

A Duna House a franchise hálózatok üzemeltetése mellett saját irodákkal, pénzügyi termékek közvetítésével és az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatásokkal, valamint ingatlan beruházásokkal és lakóingatlan fejlesztésekkel van jelen a régióban. 

A cégcsoport részeként az Impact Asset Management Alapkezelő Zrt. hozta létre Magyarország első nyilvános, nyílt végű lakóingatlan befektetési alapját. Doron Dymschiz Németországban született, Budapesten él családjával, feleségével és három gyermekével.

 

Dr. Bulyovszky Tamás

19 éves banki tapasztalattal rendelkezik. 1996-tól a Creditanstalt banknál mint üzletfejlesztési manager kezdett a bankszakmában dolgozni.

1999-től Kockázatkezelési ügyvezető igazgató a HVB Banknál, 2006-tól az Unicredit Jelzálogbank kockázatkezelési ügyvezetője majd 2010-től CRO és BOARD tag az Unicredit Leasingnél.

2016-tól az MV Development Ingatlan Befektetési Alapkezelő FB elnöke. 2016-ban csatlakozott a Duna House cégcsoporthoz, ahol lakóingatlanok fejlesztésének finanszírozásával, értékbecslési terült vezetésével foglalkozik.

2020. augusztusától az Impact Alapkezelő Zrt. ügyvezetője.

Ingatlanszakértői diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetem és a Nottingham Trent University (Anglia) közös képzésén szerezte 2005-ben.

 

Dymschiz Guy

 

Guy Dymschiz az 1998 óta működő Duna House cégcsoport társalapítója, ügyvezető igazgatója, majd igazgatósági tagja.

Egyetemi tanulmányait a Tel-Aviv Egyetemen végezte, ahol jogi (LL.B.) diplomát szerzett. Ezt követően két évig a Gissin & Keset Ügyvédi irodánál dolgozott, eleinte ügyvédjelöltként, majd ügyvédként. Itt komoly szakmai tudásra tett szert a fúziók és felvásárlások, a szindikátusi és befektetői szerződések, a pénz- és tőkepiacok területén.

1998-ban alapította meg Doron Dymschiz-zel a Duna House cégcsoportot, ahol jelenleg igazgatósági tagként tevékenykedik. Németországban született, jelenleg családjával, feleségével és két gyermekével Budapesten él.

 

Papp Ádám

Rövidebb ingatlanfejlesztői tevékenységet követően 18 éve dolgozik operatívan ingatlanalapkezelésben, 16 éve igazgatósági tagsággal rendelkezik.

Alapkezelési pályafutását 2006-ban kezdte meg a hazai professzionális intézményi befektetői kör számára létrehozott Carion Ingatlan Befektetési Alap kezelését ellátó Carion Alapkezelő Zrt-ben, ahol 2008-tól már az igazgatóság tagja. 2017-től - új kihívásokat keresve - az Editus Befektetési Alapkezelő Zrt. operatív igazgatósági tagja, majd 2024-től vezérigazgatója.

Alapkezelési tevékenységén túl 2020-2024 között üzemeltetési vezető, ügyvezető pozíciót is betöltött több ingatlanüzemeltetést ellátó társaságnál, ahol korábbi építésű kereskedelmi ingatlanok újrakoncepcionálását valósította meg sikeresen.

2024-től a Duna House cégcsoporthoz tartozó Impact Asset Management Alapkezelő Zrt. igazgatósági tagja és ügyvezetője.
 

 

A felügyelőbizottság tagjai

Dr. Varga Béla

Dr. Varga Béla pályáját az ING Bank és ING Baring Securities-nél kezdte vállalati- és befektetési banki területen, majd a Credit Suisse First Bostonnál dolgozott először Budapesten, később Londonban európai Compliance Officerként. Londonból hazatérve a Credit Suisse-nél az Önkéntes Egészségpénztár egyik alapítója és az Igazgatótanács tagja, valamint a Biztosító, és az Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár Compliance Officere és jogtanácsosa. Ezt követően - már ügyvédként - a Budapesti Értéktőzsde jogi irodájának partnere volt. Jelenleg önálló ügyvédi irodájának névadó vezetője.

Rendszeresen publikál ingatlanjog, értékpapírjog, társasági jog szakterületen a The New York Times, International Herald Tribune, Los Angeles Times, Figyelő, Világgazdaság hasábjain.

 

Kolossay Balázs

Kolossay Balázs 8 éves alapkezelői szaktudással rendelkezik. Vezető alapkezelőként dolgozott a Raiffeisen, a CIB és a Credit Suisse Asset Management-nél. 6 éve vezetői tanácsadói tevékenységet végez befektetés szolgáltatói területen, továbbá 8 éve tart befektetés szakmai oktatásokat, szemináriumokat Private, Premium, Retail és Közvetítői csatornákban dolgozó tanácsadók számára. Alapító társtulajdonosa és vezetője volt több start up cégnek (ArthusFinance Kft., myClient Kft., Bankmonitor Kft.)

Közgazdász diplomával, CFA és EFFAS végzettségekkel rendelkezik.

 

Lovas Attila

Lovas Attila 22 éve dolgozik a magyar tőkepiacon. 11 évet dolgozott osztályvezetőként, majd vezérigazgató helyettesként a Budapesti Árutőzsdén, ahol a határidős és opciós gabona és devizapiaccal foglalkozott. A két budapesti tőzsde egyesülését követően 5 évet töltött a Budapesti Értéktőzsdén a kereskedési igazgatóság vezetőjeként. 2010-től a Diákhitel Központ Zrt. üzleti vezérigazgató-helyettese.

Villamos üzemmérnöki és EFFAS befektetés elemzői diplomával rendelkezik. Regisztrált értékpapír-piaci, határidős és opciós piaci alkuszi vizsgával rendelkezik. Vagyon, alap és portfólió-kezelői képesítése van. 

Impact Alapkezelő Zrt.
Írjon nekünk

© 2015. Impact Alapkezelő Zrt. Minden jog fenntartva.