Call Us: +36-1-555-2222
Follow Us:
  • Főoldal
  • Duna House Magyar Lakás Ingatlanalap

Duna House Magyar Lakás Ingatlanalap

Az alap bemutatása

Az Duna House Magyar Lakás Ingatlanalap az első olyan magyar ingatlan befektetési alap, amelynek célja olyan, túlnyomó részt lakóingatlanokat tartalmazó ingatlan portfólió létrehozása, amellyel a befektetőknek lehetőségük van a hazai lakóingatlan piac hozamaiból való részesedésre.

Az alapkezelő az alapot kizárólag magyarországi, elsősorban lakóingatlanokba fektető alapként kívánja működtetni. Az alap ingatlan befektetéseit elsősorban hazai viszonyok között likvid ingatlanpiaci helyeken kívánja megvalósítani. Az alap a lakóingatlan befektetéseket elsősorban hasznosítás, bérbeadás céljából hosszabb távra tartja a portfoliójában. Az alapkezelő az alapba kerülő ingatlanok kiválasztásánál egyaránt törekszik a hozam termelésére és az értéknövekedés elérésére.

Az alap befektetési jegyeit olyan hosszútávon gondolkodó befektetőknek ajánljuk, akik a befektetési jegyek értékét javarészben képviselő lakóingatlanok potenciális értéknövekedését és a hasznosítással termelt bérleti díj hozamokat rugalmas befektetési formában szeretnék elérni és az ingatlanbefektetésekben rejlő kockázatokat hajlandóak felvállani.

Ezen túlmenően azon befektetők és megtakarítók számára kínál befektetési lehetőséget, akik befektetéseik diverzifikálását lakóingatlanpiaci kitettséggel szeretnék növelni.

Az alap befektetési jegyei befektetési alternatívát kínálnak azon befektetők számára is, akik nem szeretnének, vagy nem tudnak közvetlen ingatlan befektetést eszközölni.

Legfrissebb nettó eszközérték

Legfrissebb havi Portfólió jelentés

Lakáslista

Az Alap teljesítményének bemutatása: http://www.bamosz.hu/alapoldal?isin=HU0000718788

Letétkezelő: MKB Bank Zrt.

Ingatlan értékbecslő: Quadriga Familia Kft.

Forgalmazók:

Concorde Értékpapír Zrt.

Random Capital Zrt.

MKB Zrt.

Impact Alapkezelő Zrt.
Írjon nekünk

© 2015. Impact Alapkezelő Zrt. Minden jog fenntartva.