Call Us: +36-1-555-2222
Follow Us:

Rólunk

Az Impact Asset Management Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság a magyar tőzsdén is jegyzett DUNA HOUSE HOLDING Nyrt. 100 %-os tulajdoni hányadú leányvállalata.

Az Alapkezelő a magyarországi szabályozásnak és jogszabályi környezetnek maradéktalanul megfelel, a prudens működés megteremtését és fenntartását kiemelkedő szakemberekből álló csapat biztosítja, és hitvallása a teljes transzparencia, valamint a Duna House cégcsoportban felhalmozódott ingatlan know-how szinergiák kiaknázása.

Az 1998. évben alakult Duna House cégcsoport az ország legnagyobb ingatlanközvetítő franchise hálózatával rendelkezik irodaszám tekintetében, és vezető pozíciót tölt be az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és ingatlankezelési szolgáltatások terén is. A Duna House Magyarországon kívül Lengyelországban, Csehországban és Olaszországban is jelen van, és közel 4.000 fős értékesítési csapattal támogatja ügyfeleit ingatlanügyekben. A Duna House neve napjainkra már összeforr az ingatlan fogalmával Magyarországon, és ebből fakadóan is aktív szereplője és szolgáltatója kíván lenni a 2024. évben újfent induló magyar Golden Visa programnak.

A befektetési alapkezelésre vonatkozó tevékenységi engedélyét 2016. április 20. napján H-EN-III-130/2016. számon kapta meg. Az Alapkezelő jegyzett tőkéje: 260.000.000 Ft.

Impact Alapkezelő Zrt.
Írjon nekünk

© 2015. Impact Alapkezelő Zrt. Minden jog fenntartva.