Call Us: +36-1-555-2222
Follow Us:

Küldetésünk

Az Alapkezelő célkitűzése - kihasználva az anyavállalat több évtizedes lakóingatlanokkal kapcsolatos tranzakciós és ingatlankezelési tapasztalatait – az értékálló és értékteremtő lakóingatlanok előnyeinek biztosítása befektetők felé ingatlanalapok formájában. Az ingatlanalapok ingatlanportfolióját az Alapkezelő gondos szakmai szempontok szerint állítja össze, biztosítva, hogy az Alapok legalább 40%-ban - és azt lényegesen meghaladó arányban - értékálló, jó jövedelemtermelő képességgel és értéknövekedési potenciállal rendelkező lakóingatlanokat tartalmazzanak.

E küldtetésünket már 2008. évben megkezdtük, amikor létrehoztuk Magyarország első nyilvános, kizárólag lakóingatlanokat tartalmazó ingatlanbefektetési alapját, a Duna House Magyar Lakás Ingatlanalapot. Hisszük, hogy Magyarországon a mi cégcsoportunkban összepontosul leghatékonyabban az a know-how, mely lehetővé teszi, hogy Alapkezelőnk piacvezető legyen mind az ingatlanalapok mérete, mind teljesítménye, mind az ingatlanportfoliók minősége tekintetében. 

Jelenleg bejegyzési eljárás alatt vannak azon ingatlanalapjaink, melyek befektetési politikájuknál fogva maradéktalanul megfelelnek a 2024. évben induló Golden Visa programnak. Az alapok befektetői köre így tervezetten egyrészt a Golden Visa program előnyeit kiaknázni kívánó vendégbefektetők, másrészt azon szakmai befektetők, akik teljesítik a minimum 100.000 EUR jegyzési limitet, és élvezni kívánják a lakóingatlanokat tartalmazó ingatlanalapok stabil hozamtermelő képességét.

Impact Alapkezelő Zrt.
Írjon nekünk

© 2015. Impact Alapkezelő Zrt. Minden jog fenntartva.